Бившият барабанист на британската група The Cure Анди Андерсън почина на 68-годишна

...
Бившият барабанист на британската група The Cure Анди Андерсън почина на 68-годишна
Коментари Харесай

Светът тъжи! Почина още един велик музикант

Бившият барабанист на английската група The Cure Анди Андерсън почина на 68-годишна възраст, заяви Контактмюзик. Сайтът цитира пост в Twitter на неговия сътрудник от бандата Лол Толхърст.
 

" С болежка в сърцето би трябвало да ви оповестя за кончината на моя другар от The Cure Анди Андерсън. Той беше същински благородник и популярен музикант с фино възприятие за комизъм, което запази до края на живота си ".
 
 Лол Толхърст добави, че Анди е умрял в дома си, заобиколен от хората, които е обичал, написа Блиц.



По-рано през февруари Анди Андерсън показа във Фейсбук, че е бил диагностициран с рак в финален етап. При все това музикантът показа с почитателите си, че продължава да гледа положително на нещата.

Групата The Cure беше образувана през 1976 година. Съставът сътвори едни от най-значимите шлагери в жанр пост-пънк и готик рок. Андерсън беше част от The Cure в интервала 1983-1984 година.

Припомняме, че през вчерашния ден, на 65-годишна възраст умря Марк Холис, вокалист на известната през 80-те години поп група Talk Talk

Предни дни пък си отиде Питър Торк, член на известната през 60-те години на предишния век група " Мънкис ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР